placeholder
placeholder

Despre noi


În anul 1998 grupul BIGPRINT şi-a demarat activitatea pe piaţa regională Sud-Est Europeană a produselor tipografice de dimensiuni gigant dedicate comunicării vizuale. La nivel internaţional-regional, grupul este activ deasemenea în Ungaria şi Austria. BIGPRINT GROUP S.A. este firma fondatoare a grupului în Bucureşti. La Budapesta interesele grupului sunt reprezentate de BIGPRINT HUNGARY srl. iar BIGPRINT AUSTRA GmbH cu sediul in Viena deserveşte pieţele regiunii DACH.

În cadrul grupului BIGPRINT s-a concluzionat de timpuriu, că alături de tehnologiile tipografice tradiţionale, pentru satisfacerea necesităţilor de comunicare în marketing, creşte din ce în ce nevoia de noi tehnologii de imprimare revoluţionare, având ca bază formatele gigant, care induc o impresie pe măsură şi au un randament vizual URIAŞ. Astfel, alături de calitatea impecabilă şi fidelitatea culorilor, s-a concretizat nevoia de formate supradimensionale, precum şi de timpi de execuţie ultrarapide pe cele mai diverse suporturi.

Soluţia pentru satisfacerea acestor necesităţi a fost oferită de utilajele de imprimat digitale de format uriaş – LFP (Large Format Printer).

Utilizatorii produselor tipografice dedicate comunicării vizuale, imprimate în cadrul grupului, se pot regăsi în industria reclamei, în branşa decoraţiunilor, a evenimentelor, precum şi pe piaţa signalisticii.

De la bun început, BIGPRINT GROUP dispune de un parc propriu de utilaje, astfel fiind capabil să realizeze prin forţe proprii fiecare componentă a procesului tehnologic, în toată diversitatea lui.

Obiectul de activitate a firmei include nu numai executarea imprimării printurilor (print roll-to-roll, print flatbed), ci suntem preocupaţi de oferirea unor servicii integrale: elaborarea de oferte personalizate, prepress fişiere grafice, execuţia finisajelor post-procesare, adeseori deosebite şi complexe (lipire, coasere, capsare, expunere, întreţinere).

 
Data ultimei actualizări: 01.10.2019 08:54:29