BIGPRINT
bemutatkozás

BIGPRINT bemutatkozás

A vizuál-kommunikációs nyomdatermékek piacának folyamatos változása kiemelkedő figyelmet és előrelátást követel meg tőlünk. Biztosítjuk ügyfeleinket az irányú folyamatos törekvésünkről, hogy miközben felvetődik bennük az igény egy új kommunikációs trend tekintetében, a BIGPRINT már vázolja is a megoldást rá.

Fontosnak tartjuk - a naprakész szakmai kompetencia mellett-, hogy mindig kész és előremutató megoldásokat kínáljunk első kézből, természetszerűen versenyképes áron, valamint kiváló minőségben.

A BIGPRINT cégcsoport 1998-ban kezdte meg a nagy formátumú vizuál kommunikációs nyomtatási tevékenységét. Magyarországon saját nyomtatási kapacitással, saját tulajdonú nyomdagépekkel, több mint 8.000 négyzetméteren, Ausztriában DACH régiót kiszolgáló kereskedelmi irodával.

Megrendelőink a Reklám, a Dekorációs, a Rendezvényépítő és a Szignalizációs iparágak legfontosabb képviselői. Kapcsolatban állunk ezen iparágak megrendelőivel és beszállítóival, egyfajta kapocsként szolgálva közöttük, hiszen a megrendelők a legtöbb esetben teljesen kész megoldásokat akarnak.

A digitális nyomtatás egyre inkább felveszi a versenyt a papír alapú termék kínálók (displayek) gyártási területen is más nyomtatási fajtákkal. Ahhoz, hogy jobb árakat és rövidebb szállítási határidőket tudjunk vállalni cégünk több nagyméretű táblanyomó gépet, stancgépet, digitális vágó és ragasztógépet is beszerzett az elmúlt években, mellyel már havi több ezer display és POS megrendelést teljesítettünk.

Bár cégünk legfőbb tevékenysége a digitális nyomtatás azonban az évek folyamán – ügyfeleink kérésére – sok a nyomtatáshoz közvetlenül nem kapcsolódó tevékenység elvégzését is átvettük, megkönnyítve ezáltal ügyfeleink dolgát. Egyéb tevékenységeink: brainstorming-ötletelés, felmérés, grafikai tervezés, szállítás, kihelyezés. Ügyfeleink az az alábbi országokból kerületek ki az elmúlt években: Magyarország, Románia, Ausztria, Németország, Belgium, Hollandia, Dánia, Svédország, Svájc, Szlovákia, Bulgária, Szerbia, Szlovénia, Horvátország.

BIGPRINT
Termékkatalógus
letöltése

Termékkatalógus letöltése
Az alábbi gombra kattintva letöltheti PDF formátumban termékkatalógusunkat.

BIGPRINT
bemutatkozó
video

BIGPRINT bemutatkozó video (1080p - FullHD)

BIGPRINT bemutatkozó video (4K)

Bigprint
termékek

Display-Pos-packaging
bolti vizuál kommunikációs nyomdatermékek

Outdoor
reklámipari-vizuál kommunikációs nyomdatermékek

Indoor-instore
eladáshelyi-vizuál kommunikációs nyomdatermékek

Volumetrikus 3D nyomtatás
térbeli három dimenziós nyomtatási technika

BIGPRINT
komplex
szolgáltatások

Brainstorming

Brainstorming

Tervezés

Tervezés

Szállítás

Szállítás

Kihelyezés

Kihelyezés

BIGPRINT
árajánlat
kérése

BIGPRINT árajánlat kérése