Bigprint
referenciák

Indoor-instore
eladáshelyi-vizuál kommunikációs nyomdatermékek

Polcrendszerekre kihelyezett eszköz, mely újonnan bevezetett vagy akciózásra kerülő termékekre hívja fel a figyelmet.

BIGPRINT
komplex
szolgáltatások

Brainstorming

Brainstorming
Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött, bátran kimerjük jelenteni, hogy minden esetben megoldást találunk az ügyfelünk elképzelésének megvalósítására.

Tervezés

Tervezés
Saját tervezőcsapatunk tagjai mind display, POS, packaging, és nagyformátumú 3D nyomtatás esetében jelen vannak a kezdetektől.

Szállítás

Szállítás
Ügyféligény esetén minden általunk gyártott termék szállítását a világ bármely pontjára sérülésmentesen el tudjuk juttatni.

Kihelyezés

Kihelyezés
Minden általunk gyártott termék kihelyezésére ügyfelünk elvárásának megfelelően disztribúciós/kihelyezési szolgáltatást is biztosítunk.

BIGPRINT
bemutatkozás

BIGPRINT bemutatkozás

A vizuál-kommunikációs nyomdatermékek piacának folyamatos változása kiemelkedő figyelmet és előrelátást követel meg tőlünk. Biztosítjuk ügyfeleinket az irányú folyamatos törekvésünkről, hogy miközben felvetődik bennük az igény egy új kommunikációs trend tekintetében, a BIGPRINT már vázolja is a megoldást rá.

Fontosnak tartjuk - a naprakész szakmai kompetencia mellett-, hogy mindig kész és előremutató megoldásokat kínáljunk első kézből, természetszerűen versenyképes áron, valamint kiváló minőségben.

A BIGPRINT cégcsoport 1998-ban kezdte meg a nagy formátumú vizuál kommunikációs nyomtatási tevékenységét. Magyarországon saját nyomtatási kapacitással, saját tulajdonú nyomdagépekkel, több mint 8.000 négyzetméteren, Ausztriában DACH régiót kiszolgáló kereskedelmi irodával.

BIGPRINT
árajánlat
kérése

BIGPRINT árajánlat kérése