Bigprint
komplex szolgáltatások

BIGPRINT KOMPLEX SZOLGÁLTATÁSOK A Komplex szolgáltatásunk (brainstorming, tervezés, szállítás, kihelyezés) körébe az alábbi pontokba részletezett szolgáltatáscsomagot kapja meg ügyfelünk, A-Z-ig mindent biztosítunk, az ötleteléstől és felméréstől-tervezéstől kezdve, a komplex gyártáson keresztül a termék kihelyezéséig-szállításáig, legyen az Európa bármelyik országa vagy helyszíne.

Brainstorming + Tervezés + Szállítás + Kihelyezés

BIGPRINT
komplex
szolgáltatások

A Komplex szolgáltatásunk (brainstorming, tervezés, szállítás, kihelyezés) körébe az alábbi pontokba részletezett szolgáltatáscsomagot kapja meg ügyfelünk, A-Z-ig mindent biztosítunk, az ötleteléstől és felméréstől-tervezéstől kezdve, a komplex gyártáson keresztül a termék kihelyezéséig-szállításáig, legyen az Európa bármelyik országa vagy helyszíne.

Brainstorming
Brainstorming

Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött, bátran kimerjük jelenteni, hogy minden esetben megoldást találunk az ügyfelünk elképzelésének megvalósítására. Fontosnak számunkra, a tervezés során, hogy a Brief vagy a személyes brainstoring tartalmazza az ügyfél számára legfontosabb szempontokat, termékkel kapcsolatos szemléletet. Kész ötlet esetén, az anyagválasztásban és megvalósíthatóságban tudunk segítséget nyújtani, annak érdekében, hogy a végeredmény megálmodott termék egy költséghatékony és tartós termék legyen.

Tervezés
Tervezés

Saját tervezőcsapatunk tagjai mind display, POS, packaging, és nagyformátumú 3D nyomtatás esetében jelen vannak a kezdetektől és ügyfeleink rendelkezésére állnak, hogy műszakilag megtervezzék, ötletelés esetében műszakilag alátámasszák az elképzelést. Célunk, hogy ésszerű, könnyen használható, tartós és ergonomikus eszközöket tervezzünk, melyek hosszútávon kiszolgálják ügyfeleinket. Sokéves tapasztalatunk van, hogy „vásárlói” szemmel/ szemszögből vizsgáljuk meg a terméket, és ezt a tervezés során alkalmazzuk is.

Szállítás
Szállítás

Ügyféligény esetén minden általunk gyártott termék szállítását a világ bármely pontjára sérülésmentesen eltudjuk juttatni. Napi szinten szállítunk az EU országokba. Saját gépjárműparkkal, és kiterjedt alvállalkozói kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, a túl méretes vagy nagy mennyiségű szállítások esetére. Ezek mellett rendszeresen szállíttatunk a GLS, UPS, DHL, DPD csomagkézbesítő szerződött partnereinkkel.

Kihelyezés
Kihelyezés

Minden általunk gyártott termék kihelyezésére ügyfelünk elvárásának megfelelően disztribúciós/kihelyezési szolgáltatást is biztosítunk. Legyen az országos áruházi kihelyezés vagy termék feltöltés, kirakat dekoráció, portálmatricázás. Építési hálók, molinók kihelyezése, alpin vagy kosaras autós technikával, Signage csere, javítás, felül matricázás, gépjármű dekoráció. Szükség esetén akár több párhuzamosan dekoráló csapatot fel tudunk állítani és Retail hálózatok komplett Signage & POS anyagait legyen az arculati vagy marketing-kampányhoz rövid határidővel le tudjuk cserélni, ki tudjuk tenni. Ezen szolgáltatásunk minden ügyfelünknek rendelkezésére áll, szolgáltatásunkat zökkenőmentesen tudjuk biztosítani az EU teljes területén, rendezvény / kiállítás, sportesemény anyagait, tengerentúlon is.

BIGPRINT
bemutatkozás

BIGPRINT bemutatkozás

A vizuál-kommunikációs nyomdatermékek piacának folyamatos változása kiemelkedő figyelmet és előrelátást követel meg tőlünk. Biztosítjuk ügyfeleinket az irányú folyamatos törekvésünkről, hogy miközben felvetődik bennük az igény egy új kommunikációs trend tekintetében, a BIGPRINT már vázolja is a megoldást rá.

Fontosnak tartjuk - a naprakész szakmai kompetencia mellett-, hogy mindig kész és előremutató megoldásokat kínáljunk első kézből, természetszerűen versenyképes áron, valamint kiváló minőségben.

A BIGPRINT cégcsoport 1998-ban kezdte meg a nagy formátumú vizuál kommunikációs nyomtatási tevékenységét. Magyarországon saját nyomtatási kapacitással, saját tulajdonú nyomdagépekkel, több mint 8.000 négyzetméteren, Ausztriában DACH régiót kiszolgáló kereskedelmi irodával.

BIGPRINT
árajánlat
kérése

BIGPRINT árajánlat kérése